Hvad er Magic the Gathering

Magic the Gathering er et kortspil der siden 93 har fanget over 12 millioner spillere på verdensplan. Magic er så populært at der afholdes store tuneringer og mesterskaber med store pengepræmier både herhjemme og i udlandet. Magic bliver også nydt som samleobjekt, enten med meget værdifulde kort men også kort man bare synes er fede. Det smarte ved Magic the Gathering er at det kombinere et dybt strategisk spildesign med samlekort så det passer perfekt til spilnørden, som vil finpudse sin spil strategi og samleren som bare må eje alle kort.

Spilletider:

Vi spiller fast hver 

onsdag kl 18:30 til senest 22:00

Billeder af MTG aktiviteterne i foreningen
Magic i Lords Assembly

I Lords Assembly handler magic om at hygge sig og nyde spillet med sine venner. Vi spiller Magic på mange forskellige måder og disse måder kaldes formater. Af de formater vi fast spiller er der: Modern, Draft og Commander.

Modern

Modern er et format hvor man selv medbringer et 60-korts deck med 15 korts sideboard. Decket består af kort fra serierne Mirridon og frem. Vi tillader proxyer (kopier af kort) for at give så mange som muligt chancen for at deltage.

Draft 

Draft handler om af man med boosters bygger sit eget lille 40 korts deck af 3 boosters og spiller imod hinanden. Det strategiske element består her i at man sidder omkring et bord og åbner boosters, men man beholder ikke alle sine kort i sin boosters! Når man åbner den første booster tager man et kort til sit deck og sender resten af kortene videre til spilleren til højre for en. Dette bliver man ved med indtil der ikke er flere kort. Så åbner man booster nr 2 og gør det samme, men denne gang er det til venstre man sender kortene videre. Sidste booster åbnes og resten af kortene sendes igen til højre.

Commander

Vi spiller ofte i klubben uden for normale åbningsdage. Her spiller vi meget Commander, som er et meget sjovt og casual format. Vi bruger også tid på at spilteste vores decks og bytte med hinanden. Til præmier bruger vi Magic boosters fra de nyeste sets.

Hvis man er ny spiller: 

Vi elsker at se nye ansigter, og lære nye spillere at spille Magic. Vi anbefaler at man kigger forbi en af vores faste spilaftener hvis man gerne vil prøve spillet eller bare gerne vil se hvad det handler om.

Hvis man gerne vil prøve det hjemme hos en selv kan vi meget varmt anbefale MTG Arena! Arena er et nyt gratis spil som Wizard har lavet som er nemt og hente og nemt at navigere. Arena giver nye og gamle spillere en fantastik mulighed for at fordybe sig i Magic med kort fra de nyeste serier. Som mange andre gratisspil kan man bruge penge på at købe virtuelle penge/diamanter, men det er langt fra en nødvendighed for at nyde spillet og får flere kort til sin samling.

Gode links:

Link til download af Arena: https://magic.wizards.com/en/mtgarena

Praktiske hjemmesider til magic:

Lær om at spille magic: https://magic.wizards.com/en

Konkurrence decks: https://www.mtgtop8.com/

Alle deck typerne: https://www.mtgvault.com/

Her kan du oprette en database med dine kort: https://deckbox.org/

Fede nyheder om alt det der rør sig indefor Magic: https://www.mtggoldfish.com/

De nye serier offentliggøres først her: http://mythicspoiler.com/

De officielle kort priser: https://www.cardmarket.com/en/Magic