Indmeldelse

La%20round%20logo
Indmeldelse og medlemskaber

Hvis du overvejer at melde dig ind i Lords Assembly er der en række punkter at overveje. Det drejer sig især om din alder og dit forventede brug af foreningen. 

Første punkt er din alder. Lords Assembly deler medlemmer ind i tre grupper: U18, U25 og 25+. Derudover kommer en særlig kategori for studerende. Grundkontingentet afhænger af, hvilken af disse tre aldersgrupper du falder i ved sæsonstart eller indmeldelse. 

Andet punkt er dit aktivitetsniveau. Hvis du regner med at bruge foreningen og deltage jævnligt, værende mere end en til to gange i måneden, så er den billigste og bedste løsning fuldt medlemskab. Hvis du ikke regner med at komme så meget, så er det passive medlemskab værd at overveje. Her betaler du et lavt årligt gebyr og køber dig adgang fra gang til gang. 

Du kan melde dig ind ved at gå ind på linket "nyt medlem" øverst til højre eller ved at gå ind på en af medlemskabssiderne under menupunktet "Medlemskaber"

U18 medlemskab

U18 medlemskabet er for medlemmer under 18.  

Læs mere om medlemskabet og find links til indmeldelse på HOLDSIDEN

U25 medlemskab

U25 medlemskabet er for dig, der er over 18, men endnu ikke fyldt 25. 

Læs mere om holdet og find link til tilmelding på HOLDSIDEN

25+ medlemskab

25+ medlemskabet er for dig, der er fyldt 25. 

Mere information og link til tilmelding er at finde på HOLDSIDEN

Studiemedlemskab

Studiemedlemskabet er for dig, der har et gyldigt studiekort og er aktiv studerende - uanset om du er over eller under 25. 

Der er mere information om medlemskabet og links til tilmelding på HOLDSIDEN

Basismedlemskab

Basismedlemskabet er for de, der ikke forventer at bruge foreningen ofte, men stadig ønsker adgang til åbningsaftener. Kontingentet dækker adgang til foreningens lokaler, mens der er brugerbetaling ved deltagelse i aktiviteter. 

Læs mere om medlemskabet og find link til indmeldelse på HOLDSIDEN