Basismedlemskab

La_fan-scifi_large
Basismedlemskabet

Basis medlemskabet er for dig, der ikke helt kan finde tiden til at besøge Lords Assembly jævnligt, men som stadig gerne vil have adgang til at bruge foreningens lokaler, når der er aktiviteter. Medlemskabet tilbydes til et lavt årligt kontingent (200 kroner), hvortil der kommer en brugerbetaling (basisgebyr) på 30 kroner (hvis du er under 25) eller 45 kroner (hvis du har rundet de 25). 

200 kroner årligt kontingent (reguleres én gang i kvartalet) 

45 kroner basisgebyr for deltagelse i aktiviteter, hvis man er fyldt 25 

30 kroner basisgebyr for deltagelse i aktiviteter for medlemmer under 25 og/eller studerende 

Medlemskabet giver fuld adgang til aktiviteter i foreningen på normale åbningsdage eller uden for normal åbningstid efter aftale med et nøgleansvarligt medlem af foreningen (typisk de der har vagter på åbningsdage). Ved større arrangementer med brugerbetaling, deltager og betaler man på lige fod med andre medlemmer af foreningen – uden yderligere brugerbetalig. Ved mindre betalingsarrangementer betales deltagergebyr som medlem + basisgebyret for aktiviteter. 

Sådan foregår det: Medlemmer med basismedlemskab har deres skilte liggende i foreningens kiosk. Når et medlem gerne vil deltage i aktiviteter, tager vedkommende ved vagten og betaler basisgebyret og får så sit skilt udleveret. Når man tager hjem, afleveres medlemskiltet igen. 

Er du allerede medlem af Holdsport og vil finde tilmeldingsformular til holdet, så brug DETTE LINK 

Hvis ikke, brug da denne indmeldelsesformular

Kontingentbeskrivelse

Kontingentet for basismedlemskabet betales årligt, det gældende kontingent kan ses til højre. 

Udover kontingentet er der brugerbetaling ved deltagelse i foreningens aktiviteter. 

Holdkontingent
Basismedlemskab

1 årlige træk


Dato Beløb
1. apr 200,00 kr
Det med småt

Når man melder sig ind i Lords Assembly melder man sig ind for en sæson ad gangen (1. april - 31. marts). Medlemskabet løber i denne periode og ønsker man at melde sig ud, kan det ske fra udgangen af den indeværende sæson.