Indmeldelse

La%20round%20logo
Indmeldelse og medlemskaber

Hvis du overvejer at melde dig ind i Lords Assembly er der en række punkter at overveje. Det drejer sig især om din alder og dit forventede brug af foreningen. 

Første punkt er din alder. Lords Assembly deler medlemmer ind i tre grupper: U18, U25 og 25+. Derudover kommer en særlig kategori for studerende. Grundkontingentet afhænger af, hvilken af disse tre aldersgrupper du falder i ved sæsonstart eller indmeldelse. 

Andet punkt er dit aktivitetsniveau. Hvis du regner med at bruge foreningen og deltage jævnligt, værende mere end en til to gange i måneden, så er den billigste og bedste løsning fuldt medlemskab. Hvis du ikke regner med at komme så meget, så er det passive medlemskab værd at overveje. Her betaler du et lavt årligt gebyr og køber dig adgang fra gang til gang. 

Du kan melde dig ind ved at gå ind på linket "nyt medlem" øverst til højre eller ved at gå ind på en af medlemskabssiderne under menupunktet "Medlemskaber"

U18 medlemskab

U18 medlemskabet er for dig, der endnu ikke er fyldt 18. dette er også medlemskabet du som forælder bruger, hvis du gerne vil have dit barn tilmeldt nogle af vores aktiviteter. 

U18 medlemskabet giver adgang til alle foreningens aktiviteter på lige fod med andre medlemmer. Omkring arrangementer, hvor der serveres alkohol gælder dog, at U18 medlemmer ikke  kan deltage. Hvis du som forælder gerne vil melde dit barn til en aktivitet, hvor der serveres alkohol, så ret henvendelse til bestyrelsen, så finder vi en løsning. 

U25 medlemskab

... om U25

25+ medlemskab

... om 25+ medlemskabet

Studiemedlemskab

... om studerende

Passivt medlemskab

... det passive medlemskab

Klippekort

Klippekortsløsningerne...